ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σχετικά με Εμάς

Το Μέλιν Έστι δημιουργήθηκε απο τον Μάριο Κωνσταντίνου ο οποίος επανέφερε την
παράδοση από τον παππού του στην νέα γενιά της οικογένειας.

Όλα ξεκίνησαν από μια ξεχασμένη κυψέλη του παππού και ο εγγονός (Μάριος Κωνσταντίνου) τη βρήκε στην αποθήκη του παππού όπου υπήρχαν ακόμα κυψέλες και η ιστορία του Μέλιν Έστι έκανε τα πρώτα της βήματα.
Ο Μάριος Κωνσταντίνου έδειξε αγάπη στη δημιουργία μελιού αρχικά ως χόμπι αλλά λόγω του χαρακτήρα του και της σκληρής του δουλειάς παρακολούθησε μαθήματα – σεμινάρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (Εργαστήριο Μελισσοκομίας του ΑΠΘ) και συμμετείχε ενεργά σε σεμινάρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό και επένδυσε στην επιχειρηματική του ιδέα. Όλα τα πιο πάνω έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται για να μπορεί ο καταναλωτής να παίρνει πάντα το ποιοτικότερο Μέλι μέσα από παραδοσιακές και καλές μελισσοκομικές πρακτικές.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε γνήσιο και αγνό μέλι από τις μέλισσες.

Το Μέλι Εστί έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας μελιού όπου έχει κερδίσει το Χρυσό Βραβείο το 2021 και το Πλατινένιο Βραβείο το 2022.

Το Melin Esti είναι το υψηλής ποιότητας κυπριακό μέλι λουλουδιών που βασίζεται πάντα στην παράδοση και τις ορθές μελισσοκομικές πρακτικές.
Το μέλι της Κύπρου μας.
Οι μέλισσες μας το συλλέγουν με μεγάλη προσπάθεια από τα όμορφα λουλούδια του τόπου μας.
Το μέλι όλων μας!!!!!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας ότι θα παρέχουμε πάντα μέλι υψηλής ποιότητας!!!!

Ηλεκτρ. Διεύθυνση

Επισκεφθείτε μας

(+357) 99 685901

Τα Βραβεία Μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα Νέα μας